TRANSPORT FUNERAR

Transportul corpului neînsuflețit pe o distanță mai mare de 30 de km, se efectuează numai cu autovehicule speciale omologate cu agregat frigorific și avizul Ministerului Sănătății (DSP).
Transportul funerar este asigurat cu mașini special autorizate, mașini marca Mercedes C Class și Volkswagen. Asigurăm transport atât intern cât și internațional, oriunde suntem solicitați.
Casa funerară Florariu vă pune la dispoziție autoturisme funerare speciale pentru ca transportul și ceremonia înhumării să fie bine organizate.
Transportul are loc conform standardelor Uniunii Europene, iar problema actelor necesare repatrierii decedatului va fi rezolvată de noi.
oferim transport funerar in botosani
florariu transport funerar botosani
Parte a serviciilor funerare complete pe care le asigurăm clienților noștri, agenția noastră va sta la dispoziție pentru transport funerar cu mijloace corespunzătoare, ce diferă în funcție de tipul transportului.
Casa Funerară Florariu asigură obținerea autorizației pentru incinerare unde este cazul și implicit transportul cu profesionalism și în siguranță.

Suntem disponibili și ne face plăcere să vă ajutăm 24/24!

FIRMĂ FUNERARĂ AUTORIZATĂ DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII | Servicii Funerare Florariu vine în ajutorul persoanelor îndoliate, în clipe de maximă suferință, preluând, atât cât ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare. Venim în sprijinul dumneavoastră cu mult devotament, un maxim profesionalism și necesară discreție de care toți avem nevoie în clipele tragice din viața noastră. Vă puteți baza pe noi oricând, 24/24h, 7 zile din 7! FIRMĂ FUNERARĂ AUTORIZATĂ DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII | Servicii Funerare Florariu vine în ajutorul persoanelor îndoliate, în clipe de maximă suferință, preluând, atât cât ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare. Venim în sprijinul dumneavoastră cu mult devotament, un maxim profesionalism și necesară discreție de care toți avem nevoie în clipele tragice din viața noastră. Vă puteți baza pe noi oricând, 24/24h, 7 zile din 7! FIRMĂ FUNERARĂ AUTORIZATĂ DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII | Servicii Funerare Florariu vine în ajutorul persoanelor îndoliate, în clipe de maximă suferință, preluând, atât cât ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare. Venim în sprijinul dumneavoastră cu mult devotament, un maxim profesionalism și necesară discreție de care toți avem nevoie în clipele tragice din viața noastră. Vă puteți baza pe noi oricând, 24/24h, 7 zile din 7! FIRMĂ FUNERARĂ AUTORIZATĂ DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII | Servicii Funerare Florariu vine în ajutorul persoanelor îndoliate, în clipe de maximă suferință, preluând, atât cât ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare. Venim în sprijinul dumneavoastră cu mult devotament, un maxim profesionalism și necesară discreție de care toți avem nevoie în clipele tragice din viața noastră. Vă puteți baza pe noi oricând, 24/24h, 7 zile din 7!