SALĂ PREGĂTIRE DECEDAȚI

Frigider pentru depunerea corpurilor neînsuflețite 24/24.
Legea funerară din România (102/2014 și H.G. 741/2016) nu mai permite ca decedatul să fie ținut la domiciliu mai mult de 2 ore de la deces și prevede că îmbălsămarea să fie efectuată în săli special amenajate.
Persoana decedată este preluată de la domiciliu și transportată la sala de pregătire, unde se efectuează procedurile de îmbălsămare și toaletare.
Sala de pregătire a decedaților este OBLIGATORIE prin lege pentru orice firmă de servicii funerare. Această trebuie să asigure nivelul 2 de biosecuritate și trebuie să fie dotată conform normelor sanitare prevăzute de lege:
– lampă UV bactericidă;
– targă pentru transport decedat;
– masă de inox pentru îmbălsămare;
– spații speciale cu închidere etanșă pentru depozitarea instrumentelor;
– recipiente de păstrare a deșeurilor rămase după îmbălsămare;
– rezervor special de colectare a apelor reziduale – minimum 50 l;
– spațiu special pentru depozitarea produselor biocide;
– climatizare adecvată pentru o temperatură maximă de 15 grade.
Pentru orice nelămuriri sau întrebări vă rugăm să ne contactați prin telefon sau prin formularul din pagina de contact.

Suntem disponibili și ne face plăcere să vă ajutăm 24/24!

FIRMĂ FUNERARĂ AUTORIZATĂ DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII | Servicii Funerare Florariu vine în ajutorul persoanelor îndoliate, în clipe de maximă suferință, preluând, atât cât ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare. Venim în sprijinul dumneavoastră cu mult devotament, un maxim profesionalism și necesară discreție de care toți avem nevoie în clipele tragice din viața noastră. Vă puteți baza pe noi oricând, 24/24h, 7 zile din 7! FIRMĂ FUNERARĂ AUTORIZATĂ DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII | Servicii Funerare Florariu vine în ajutorul persoanelor îndoliate, în clipe de maximă suferință, preluând, atât cât ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare. Venim în sprijinul dumneavoastră cu mult devotament, un maxim profesionalism și necesară discreție de care toți avem nevoie în clipele tragice din viața noastră. Vă puteți baza pe noi oricând, 24/24h, 7 zile din 7! FIRMĂ FUNERARĂ AUTORIZATĂ DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII | Servicii Funerare Florariu vine în ajutorul persoanelor îndoliate, în clipe de maximă suferință, preluând, atât cât ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare. Venim în sprijinul dumneavoastră cu mult devotament, un maxim profesionalism și necesară discreție de care toți avem nevoie în clipele tragice din viața noastră. Vă puteți baza pe noi oricând, 24/24h, 7 zile din 7! FIRMĂ FUNERARĂ AUTORIZATĂ DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII | Servicii Funerare Florariu vine în ajutorul persoanelor îndoliate, în clipe de maximă suferință, preluând, atât cât ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare. Venim în sprijinul dumneavoastră cu mult devotament, un maxim profesionalism și necesară discreție de care toți avem nevoie în clipele tragice din viața noastră. Vă puteți baza pe noi oricând, 24/24h, 7 zile din 7!