SICRIE

Alegerea unui sicriu adecvat vă poate pune în fața unei situații dificile dacă nu țineți cont de câteva criterii clare în alegerea sicriului. Firma noastră vă pune la dispoziție o gamă variată de sicrie pentru a satisface cerințele dumneavoastră.
Un sicriu poate fi realizat în diferite nuanțe de culori (degradee, coniac, cireș, alun, alb, negru), în diferite forme (în patru, șase sau opt colțuri) de dimensiuni și tipuri diferite de material (stejar, brad, plop, mahon).
Facilități oferite de firma Funerare Florariu:
Transportul sicrielor se face în mod GRATUIT la capela sau la locuința familiei.
Sicriele pe care le comercializăm sunt de cea mai bună calitate deoarece colaborăm cu cei mai buni producători interni și internaționali.
• Avem cele mai mici prețuri datorită parteneriatului încheiat împreună cu producătorii de sicrie.
• Garanția calității este dată de tehnologia și modul de fabricare a sicrielor.

Suntem disponibili și ne face plăcere să vă ajutăm 24/24!

FIRMĂ FUNERARĂ AUTORIZATĂ DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII | Servicii Funerare Florariu vine în ajutorul persoanelor îndoliate, în clipe de maximă suferință, preluând, atât cât ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare. Venim în sprijinul dumneavoastră cu mult devotament, un maxim profesionalism și necesară discreție de care toți avem nevoie în clipele tragice din viața noastră. Vă puteți baza pe noi oricând, 24/24h, 7 zile din 7! FIRMĂ FUNERARĂ AUTORIZATĂ DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII | Servicii Funerare Florariu vine în ajutorul persoanelor îndoliate, în clipe de maximă suferință, preluând, atât cât ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare. Venim în sprijinul dumneavoastră cu mult devotament, un maxim profesionalism și necesară discreție de care toți avem nevoie în clipele tragice din viața noastră. Vă puteți baza pe noi oricând, 24/24h, 7 zile din 7! FIRMĂ FUNERARĂ AUTORIZATĂ DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII | Servicii Funerare Florariu vine în ajutorul persoanelor îndoliate, în clipe de maximă suferință, preluând, atât cât ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare. Venim în sprijinul dumneavoastră cu mult devotament, un maxim profesionalism și necesară discreție de care toți avem nevoie în clipele tragice din viața noastră. Vă puteți baza pe noi oricând, 24/24h, 7 zile din 7! FIRMĂ FUNERARĂ AUTORIZATĂ DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII | Servicii Funerare Florariu vine în ajutorul persoanelor îndoliate, în clipe de maximă suferință, preluând, atât cât ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare. Venim în sprijinul dumneavoastră cu mult devotament, un maxim profesionalism și necesară discreție de care toți avem nevoie în clipele tragice din viața noastră. Vă puteți baza pe noi oricând, 24/24h, 7 zile din 7!