MONUMENTE, PIETRE FUNERARE, FOTOCERAMICĂ

Monumente funerare de calitate superioară la cele mai accesibile prețuri.
Firma noastră lucrează cu cei mai serioși producători de monumente funerare din țara și din străinătate.
• Produsele noastre respectă toate standardele de calitate.
• Ca și produs poți opta pentru un monument funerar din marmură sau granit.
• Alege orice tip de model și noi îți oferim în mod gratuit fotografie fotoceramică.
Deoarece avem o experiență bogată în acest domeniu noi reușim în permanență să ne menținem serviciile noastre la un nivel de top. De aceea vă putem oferi consultanță în a alege un monument funerar.
Pe scurt noi vă putem prezența concret tot ce ține de un asemenea produs, de la mărime și formă până la materialul din care e fabricat.
Lucrăm după ultima metodă în domeniul aplicării imaginii pe ceramică.
Fotografia primită este prelucrată computerizat după preferințele clientului, iar cu ajutorul aparaturii noastre ultramoderne, imaginea este aplicată pe modelul de placă ceramică dorit.
Împreună sunt supuse unui tratament termic de 900 grade Celsius ce conferă produsului proprietatea de a nu se degrada în timp și de a rezistă atât razelor UV, umidității ridicate cât și temperaturilor de +/-50 grade Celsius.

Suntem disponibili și ne face plăcere să vă ajutăm 24/24!

FIRMĂ FUNERARĂ AUTORIZATĂ DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII | Servicii Funerare Florariu vine în ajutorul persoanelor îndoliate, în clipe de maximă suferință, preluând, atât cât ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare. Venim în sprijinul dumneavoastră cu mult devotament, un maxim profesionalism și necesară discreție de care toți avem nevoie în clipele tragice din viața noastră. Vă puteți baza pe noi oricând, 24/24h, 7 zile din 7! FIRMĂ FUNERARĂ AUTORIZATĂ DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII | Servicii Funerare Florariu vine în ajutorul persoanelor îndoliate, în clipe de maximă suferință, preluând, atât cât ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare. Venim în sprijinul dumneavoastră cu mult devotament, un maxim profesionalism și necesară discreție de care toți avem nevoie în clipele tragice din viața noastră. Vă puteți baza pe noi oricând, 24/24h, 7 zile din 7! FIRMĂ FUNERARĂ AUTORIZATĂ DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII | Servicii Funerare Florariu vine în ajutorul persoanelor îndoliate, în clipe de maximă suferință, preluând, atât cât ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare. Venim în sprijinul dumneavoastră cu mult devotament, un maxim profesionalism și necesară discreție de care toți avem nevoie în clipele tragice din viața noastră. Vă puteți baza pe noi oricând, 24/24h, 7 zile din 7! FIRMĂ FUNERARĂ AUTORIZATĂ DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII | Servicii Funerare Florariu vine în ajutorul persoanelor îndoliate, în clipe de maximă suferință, preluând, atât cât ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare. Venim în sprijinul dumneavoastră cu mult devotament, un maxim profesionalism și necesară discreție de care toți avem nevoie în clipele tragice din viața noastră. Vă puteți baza pe noi oricând, 24/24h, 7 zile din 7!