REPATRIERI DECEDAȚI

Repatrierea corpului neînsuflețit se poate face cu mașini speciale omologate cu agregat frigorific.
Iată ce trebuie să știți despre serviciul de repatriere a decedatului:
Atunci când o persoană încetează din viață într-o țară străină este necesar a se înregistra decesul la autoritățile locale din țara în care a avut loc tragedia.
În general, atunci când i se aduce la cunoștință, Ministerul Administrației și Internelor din România anunță familia despre tragicul eveniment.
Înregistrarea decesului se poate face, de asemenea, și la ambasada sau consulatul României, iar în acest caz, familia va primi un certificat de deces românesc. Eliberarea certificatului de deces românesc este condiționată de eliberarea inițială a acest act, pe baza documentelor prevăzute de lege, de către autoritățile locale din țara în care a avut loc nefericitul eveniment.
În situația în care, înregistrarea decesului nu s-a făcut la ambasada sau consulatul României, eliberarea certificatului de deces românesc se va face de către autoritățile române abia după ce sicriul cu trupul decedatului va ajunge în țară, pe baza certificatului de deces străin și al documentelor prevăzute de lege.
În cazul în care moartea a survenit din cauze violente este indicat să solicitați intervenția autorităților locale de poliție pentru investigații. Deși acest lucru ar putea întârzia procedura de repatriere a decedatului, este absolut necesară.
  • image
  • image
  • image
  • image

Suntem disponibili și ne face plăcere să vă ajutăm 24/24!

FIRMĂ FUNERARĂ AUTORIZATĂ DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII | Servicii Funerare Florariu vine în ajutorul persoanelor îndoliate, în clipe de maximă suferință, preluând, atât cât ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare. Venim în sprijinul dumneavoastră cu mult devotament, un maxim profesionalism și necesară discreție de care toți avem nevoie în clipele tragice din viața noastră. Vă puteți baza pe noi oricând, 24/24h, 7 zile din 7! FIRMĂ FUNERARĂ AUTORIZATĂ DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII | Servicii Funerare Florariu vine în ajutorul persoanelor îndoliate, în clipe de maximă suferință, preluând, atât cât ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare. Venim în sprijinul dumneavoastră cu mult devotament, un maxim profesionalism și necesară discreție de care toți avem nevoie în clipele tragice din viața noastră. Vă puteți baza pe noi oricând, 24/24h, 7 zile din 7! FIRMĂ FUNERARĂ AUTORIZATĂ DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII | Servicii Funerare Florariu vine în ajutorul persoanelor îndoliate, în clipe de maximă suferință, preluând, atât cât ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare. Venim în sprijinul dumneavoastră cu mult devotament, un maxim profesionalism și necesară discreție de care toți avem nevoie în clipele tragice din viața noastră. Vă puteți baza pe noi oricând, 24/24h, 7 zile din 7! FIRMĂ FUNERARĂ AUTORIZATĂ DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII | Servicii Funerare Florariu vine în ajutorul persoanelor îndoliate, în clipe de maximă suferință, preluând, atât cât ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare. Venim în sprijinul dumneavoastră cu mult devotament, un maxim profesionalism și necesară discreție de care toți avem nevoie în clipele tragice din viața noastră. Vă puteți baza pe noi oricând, 24/24h, 7 zile din 7!