Servicii funerare Dorohoi asigură servicii funerare complete. Dăm dovadă de mult respect și profesionalism, venind în ajutorul familiilor îndurerate care îi pierd pe cei dragi, cu produse și servicii specifice unui astfel de eveniment dureros și tragic. Servicii funerare Dorohoi încearcă să aline durerea familiei, să-i ofere ajutor în aceste momente grele de lacrimi și durere.

servicii funerare dorohoi

Serviciile noastre

Vă oferim consultanță gratuită în alegerea lucrurilor necesare și servicii funerare complete corespunzătoare cerințelor.

† consultanță permanentă pentru obținerea actelor (certificat de deces, adeverința de înhumare);
† constatare deces – eliberarea actului constatator;
† servicii de cosmetizare și toaletare decedat;
† servicii de îmbălsămare;
† gamă variată de sicrie și consiliere în alegerea lor;
† aranjamente florale, coroane, jerbe;
† transport funerar intern și internațional;
† repatrieri persoane decedate;
† practica cimiterială;
† monumente și accesorii funerare;
† organizarea ritualului de înmormântare;
† organizare parastase.

Articole funerare

† garnituri pentru sicrie;
† sicrie de lemn;
† cruci de lemn;
† cruci metalice;
† grilaje metalice pentru împrejmuirea și protejarea locurilor de veci;
† felinare.

Transport funerar

Compania noastră, prin personalul eficient și competent și prin logistica de care dispune, oferă servicii de transport persoanelor decedate atât pe plan intern, cât și internațional, respectând toate exigențele legislative europene. Serviciile de transport funerar internațional sunt oferite în condiții de profesionalism maxim. Repatrierea persoanelor decedate se face respectând toate reglementările în vigoare.

Vă stăm la dispoziție, de asemenea, cu mașini dotate la standarde europene pentru transportul funerar intern al persoanei decedate, la capela sau la cimitir.

Transportul persoanei decedate, fiind cel mai important dintre serviciile funerare, se face în cele mai bune condiții de păstrare și igienă, la cele mai avantajoase prețuri.

Transportul funerar poate fi achiziționat ca serviciu separat sau puteți opta pentru unul din pachetele funerare complete.

Sună-ne acum! 0231 . 989 (Suntem disponibili 24/7)